top of page
Tid og sted
08. juli 2022, 18:00 CEST
Røvær Kulturhotell, 5549 Røvær, Norge
Om arrangementet
Ved å invitere forskjellige kokker til de forskjellige Gourmetkveldene vil alle arrangementene bli helt unikt. Kokkene bestemmer menyen selv.
Type mat og atmosfære er altså sterk preget av kokken som arrangerer kvelden.
Håkon Pansuna Vesetvik disker opp med 4-retters meny:
1) Fennikel speket laks med granskudd og selleri
2) Lokal hvit fisk Sommerkål, nepe, ramsløk og smørsaus
3) Kalv med røykt potetkrem, rødvin saus og sesongens grønnsaker
4) Rabarbra og jordbær med en trio på lokal Røværs rabarbra
Bordbestilling med valg av klokkeslett (18 eller 20:30) til post@rovarkulturhotell.no, innen mandag 04. juli kl 12.
Pris: 695 kr
bottom of page