top of page

tor. 10. aug.

|

Røvær

Komlejazz

Magnolia Jazzband med gjest Adam Douglas

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Komlejazz
Komlejazz

Tid og sted

10. aug. 2023, 12:30

Røvær, Røvær, Norge

Om arrangementet

Komlejazz er et av de lengstlevende og mest populære arrangementene under festivalen. For mange er utflukten til Røvær ensbetydende med Sildajazz. Billetten inkluderer båtbillett til og fra Røvær, konsert i Røvær Bedehuskapell og komlemiddag i Sjøhuset. Her er det alltid rift om billettene, og det lønner seg å være tidlig ute hvis man vil ha med seg arrangementet!

I år er det ingen ringere enn Magnolia Jazzband og supergjesten Adam Douglas som gjester Komlejazz!

Tradjazz har vært en råd tråd gjennom hele Sildajazz sin stolte historie. Magnolia Jazzband er et av landets aller ypperste tradjazzband, og til festivalen tar de med seg den amerikansk-norske vokalisten og supergitaristen Adam Douglas, som siden han vant Stjernekamp i 2017 har blitt en av landets mest folkekjære artister.

Magnolia Jazzband eksistert i fem tiår og feiret med storslått konsert i Oslo Konserthus. Bandet ble startet av trombonist Gunnar Gotaas og er idag et av Norges eldste band i kontinuerlig drift. De er et av få band i Europa som spiller rotekte New Orleans Revival Jazz, en utadvendt musikkstil som binder sammen tradisjonell jazz, gospel og rhythm and blues. Enten det er på konsert, til fest eller i kirken har Magnolia alltid med seg sitt helt spesielle ”beat” og sitt varmende uttrykk. Det er duket for nok et konserthøydepunkt på Haugesunds beste vestkant!

Dele dette arrangementet

bottom of page