top of page

tor. 12. aug.

|

Røvær

Komlejazz: Nils Økland med venner

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Komlejazz: Nils Økland med venner
Komlejazz: Nils Økland med venner

Tid og sted

12. aug. 2021, 13:15

Røvær, Røvær, Norge

Om arrangementet

Komlejazz er et av de lengstlevende og mest populære arrangementene under Sildajazz. For mange er utflukten til Røvær ensbetydende med Sildajazz. Billetten inkluderer båtbillett til og fra Røvær, konsert i Røvær Bedehus og komlemiddag i Sjøhuset. Her er det alltid rift om billettene, og på grunn av publikumsrestriksjoner i år, så lønner det seg å være tidlig ute hvis man vil ha med seg arrangementet!

Nils Økland er årets festivalmusiker, og vil skape en magisk musikkopplevelse i Røvær Bedehuskapell. Økland har invitert med seg en flokk med musikervenner, som både kan skape vare øyeblikk og å hente ut eksplosiv energi om det trengs. Åsne Valland Nordli er en av våre fremste folkesangere, og ga ut sitt første kritikerroste album allerede i tenårene. Hun slapp albumet Over Tones sammen med Benedicte Maurseth på ECM i 2014, og har gjort seg bemerket internasjonalt. Nils Øklands bror, Torbjørn Økland, spiller gitar og trompet. Han var med i Vamp i flere tiår, men har også en omfattende karriere som studio- og konsertmusiker med andre prosjekter. Gitarist og vokalist Eilif Moe er både lege og musiker. Mange husker ham fra krokonsertene med Økland i Sildajazz sine tidlige år, fra Spontanfestivalen og fra bandet Sturm und Drang. Sigbjørn Apeland har spilt så mye og så lenge med Økland, at samspillet dem imellom dem har blitt helt sømløst. Han er opprinnelig utdannet organist, men spiller også land og strand rundt med mange ulike prosjekter.

Med båttur og komlemiddag inkludert i konsertbilletten ligger alt til rette for en drømmedag på vakre Røvær!

Kjøp billett her: https://sildajazz.no/artist/nils-okland-med-venner Åsne Valland Nordli (vokal) Eilif Moe (gitar og vokal) Nils Økland (feler) Torbjørn Økland: gitarer Sigbjørn Apeland: trøorgel

Dele dette arrangementet

bottom of page