top of page
Søk

Har det noen gang vært mer behov for en Velværehelg i havgapet?

Hurra, vi kan gjennomføre Velværehelgen!Endelig gode nyheter!

Året 2021 startet humpete for oss, som for alle andre. Vi måtte enten avlyse eller utsette alle arrangementene vi hadde planlagt så langt. Men nå kan jeg komme med riktig gode nyheter: Smittesituasjonen i Haugesund-regionen er blitt betydelig bedre de siste dagene og det betyr at vi kan åpne opp for sesongen igjen. Men hva betyr det?Mange av dere vet at vi ikke bare drifter Kulturhotellet, men også Kaféen på Sjøhuset og Havbruksenteret her på Røvær.


I fra mandag 19. april vil Havbrukssenteret ha daglig åpent

kl 10 - 18

ut september.

Kaféen på Røvær Sjøhus åpner opp for sesongen lørdag 24. april og er da åpent hver lørdag og søndag kl 12 - 16 ut september.

Utvidete åpningstider i sommerferien.
Og Velværehelgen?


Vi måtte også utsette den opprinnelige datoen for Velværehelgen, men nå er vi veldig glade for å kunngjøre at det vil finne sted 28. - 30. mai.

Selvfølgelig er det også denne gangen en liten mulighet for at vi må utsette en gang til hvis Covid - 19 har andre planer for oss, men enn så lenge antar vi at det vil finne sted den helgen.


Har det noen gang vært mer behov for en Velværehelg i havgapet, sammen medvenninene / mammen / favoritt tanten eller søstrene?


Velværehelgen vil også i år være fullt opp med god mat, gode samtaler, velværetilbud og for de som vil, noe godt å drikke.Nå ønsker jeg alle en riktig god helg!

Hold dere friske og så sees vi forhåpentligvis snart!

Hilsen, Joke
Comments


bottom of page