top of page
Søk

OPTIMISME OG SATSING PÅ RØVÆR!

Midt i koronakrisen er det fortsatt stor aktivitet på Røvær. Her råder optimisme og pågangsmot, hvor verken utfordrende værforhold, smittevernregler eller andre rammebetingelser, setter en demper på dette. Det har vært, og fortsatt er, storsatsing med investeringer både i havbruksnæring, reiseliv og nyrenovering av lokalbutikken.


Fjernt men likevel nær for de fleste ligger Røvær bare 25 minutter med hurtigbåt fra Haugesund. Over 300 holmer og skjær, og bare ca 80 fastboende. Men her er skole, barnehage og entusiastiske innbyggere som har satset på at mange flere skal få oppleve øyas fantastiske skattkammer.


Med eget hotell, havbrukssenter med overnattingsrom og Røvær sjøhus som gjennom sommerhalvåret huser leirskole og sommerkafe, er det mange muligheter for å tilrettelegge opphold med ulike unike opplevelser.


Røvær kulturhotell har lagt bak seg et merkelig år. Fra nesten full nedstengning i 2. kvartal, til rekordbesøk gjennom sommeren, og en jevn god aktivitet på høsten. Nå vil damene på Røvær satse enda mer for å kunne tilby familier alle opplevelsene man kan få ute i havgapet.

På hotellet er det ombygging på gang, hvor rom i 3. etasje skal klargjøres med enkle kjøkken slik at det kan tilbys langtidsleie med selvstell. Tilhørende rom har også dører mellom rommene, slik at familier på 4-6 personer får god plass.Hotellet på Røvær legger også opp til en aktiv satsing på arrangementer og konserter gjennom året, selv i denne usikre koronatid. I fjor tok de sjansen på å hyre inn Heine Totland til to konserter. Et ellevilt show som publikum vil kunne oppleve på nytt denne sommeren.


Røvær kulturhotell AS drives og eies av lokale krefter som for 15-16 år sidene satset stort for å få flere arbeidsplasser på Røvær. Foruten hotelldriften har de også driftsansvaret for Røvær Havbrukssenter, sommerkafeen på Røvær sjøhus og mat og opphold for Røvær leirskole.


Selskapet har lenge hatt planer om å kunne tilrettelegge for familieferier på Røvær. Sommeren i fjor viste at stadig flere har fått øynene opp for hva øya kan tilby. Alle snakker om Norge som et mer attraktivt ferieland for nordmenn. Derfor rår optimismen på Røvær, og nye familierom med mulighet for selvstell skal bidra til at enda flere får fine opplevelser.


For flere opplysninger, kontakt oss per mail (post@rovarkulturhotell.no) eller ring 52715800.

Comentarios


bottom of page