top of page
Søk

Røvær in times of corona

"It was the best of times, it was the worst of times",skrev Charles Dickens i sin velkjente roman (A Tale Of Two Cities, 1895). 


Det er ingen tvil om at vi lever i en merkelig tid, nå når Covid-19 har så stor påvirkning på vår hverdag. 


Dette nyhetsbrevet blir annerledes enn det jeg egentlig hadde planlagt.

Egentlig ville jeg presentere det neste kjekke arrangementet i fra programmet vårt. 

På den ene siden så føles det feil å ikke nevne den aktuelle situasjonen og på den andre siden, så vet vi ikke, når vi kan begynne å tenke på sosiale arrangementer igjen. Derfor vil jeg i dette nyhetsbrevet bruke anledningen til å snakke om vår situasjon her på Røvær. 


For de fleste av oss betyr den nye situasjonen at vi må holde oss inne, at vi ikke kan se vennene våre, at vi ikke kan gå på kino, teater, eller spise ute. 


Små butikker, frisørsalonger, restauranter, kultursteder og reiselivsbransjener veldig hart rammet. De er i ferd med å gå glipp av en hel sesong. Mange bedrifter er i ferd med å ikke komme gjennom denne krisen. 

"It is often in the worst of times that the best of humanity shines!"


Vær så snill og hold deg hjemme!

Kjøp heller et gavekort hos favoritt restauranten din, kino, teater, hotell osv., som du kan bruke med dine kjære når hele situasjonen har normalisert seg.


Mange små butikker har også en hjemmeside, der du kan handle på nett. 


Dickens fortsatt: "It was the season of Light, it was the season of Darkness, it was thespring of hope, it was the winter of despair."


Vi gleder oss til å hilse dere velkommen ved neste anledning og håper at vi kan gjennomføre sommersesongen som planlagt. Vi skal holde dere oppdatert.Pass på deg og dine og hold dere friske!

コメント


bottom of page