top of page
Søk

We Want You!


På eksotiske Røvær kan Røvær kulturhotell AS tilby fast og sesongrelatert arbeid hvor oppgaven er å bidra til å skape gode opplevelser for våre gjester. Vi driver både hotell med egen restaurant og i tillegg sommerkafe i Røvær Sjøhus, i tillegg til en rekke arrangementer i løpet av året. Vi søker nå etter nye medarbeidere med god serviceinnstilling i ryggmargen. Ny kokk/kjøkkensjef som kan ta lederansvar for drift ved to kjøkken står høyt på ønskelisten. Men også andre med bakgrunn fra reiseliv/hotell/serveringsbransjen kan vi tilby mye arbeid i sesongen april - september.


Fjernt men likevel nær for de fleste, ligger øya vår bare 25 minutter med hurtigbåt fra Haugesund. Over 300 holmer og skjær, og bare ca 80 fastboende. Men vi har skole, barnehage og entusiastiske innbyggere som har satset på at mange flere skal få oppleve vårt skattkammer.

Med eget hotell, havbrukssenter med overnattingsrom og Røvær sjøhus, som gjennom sommerhalvåret huser leirskole og sommerkafe, har vi mange muligheter for å tilrettelegge opphold hos oss med ulike unike opplevelser.


Vårt primære ønske er at medarbeidere bosetter seg på øya. Men dette er ikke et krav, og med 8-10 hurtigbåtavganger pr. dag til Haugesund gir dette mange muligheter.


Interessert?


Ta kontakt!Коментарі


bottom of page