top of page
Søk

Digitalt er ikke alltid nok!


Jeg må innrømme at det ikke føles helt naturlig å oppfordre folk til å booke gruppereiser, ferieturer eller bedriftsturer akkurat nå, når Norge og store deler av Europa stenger ned igjen. Samtidig så kjenner vi, fra Røvær Kulturhotell, at det er viktig å huske at det handler om en midlertidig situasjon.

Vi er overbevist over at det vil bli mulig å samles igjen, gå på kino i lag, dra på ferie sammen med mer enn ett vennepar og ha konferanse på et koselig hotell, på en liten øy, i fine omgivelser og med fantastisk god mat og veldig et personlig vertskap. Snart!

I løpet av 2020 måtte vi se bort fra fra en rekke selvfølgeligheter. Vi har alle opplevd begrensninger og engstelighet. Samtidig så har det også utviklet seg nye trender, som gjerne kan føre til positive nye muligheter, også i fremtiden.
Mange arbeidsgivere var nødt til å legge opp for at ansatte kunne jobbe hjemme i fra.

På den ene siden så har det å ha hjemmekontor selvfølgelig noen ulemper. Mange opplever for eksempel problemer med fokus og konsentrasjon. På den andre siden kan muligheten av å kunne jobbe hjemme i fra også i fremtiden gi store muligheter, da vi alle er blitt mestere innen å møtes på teams og bruke digitale plattformer for å dele filer og informasjon.

For eksempel så er det plutselig blitt helt mulig å delta på en 1-dagers konferanse i Singapor.

Og begrensningen i fasilitetene må ikke lengre være en hindring for å ansette nye folk. For å bare nevne noen få fordeler.

Det er bare viktig å huske en ting: DIGITALT ER IKKE ALLTID NOK!

Mennesket er et sosialt vesen. Når vi ser hverandre mindre i arbeidsdagen er det da blitt enda viktigere å planlegge gode bedriftsturer og konferanser. Det å møte kollegene, gjerne i andre omgivelser, skape ikke bare et bra gruppemiljø, men fører ofte også til nye ideer, kreativitet og ikke minst, en sunn relasjon mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.I hele dette kaoset må vi ikke glemme at også ungene våre møter utfordringer av å være hjemme.

Akkurat nå kan vi dessverre ikke gjøre noe med det. Men vi kan begynne å planlegge i lag. Drøm dere bort til sommeren som kommer. Mest sannsynlig så vil det bli Norgesferie også i år, og det skal bli fint! Vi har absolutt nok fantastiske destinasjoner rett utenfor døren!

På Røvær Kulturhotell er det mulig å avbestille oppholdet med kort varsel i forbindelse med covid - 19.


Se vårt ferietilbud


Nå ønsker jeg dere en kjempe fin søndag!

Hold dere friske og så snakkes vi snart igjen, forhåpentligvis på Røvær.

Hilsen, Joke

Comentarios


bottom of page